Selecteer een pagina

Lunch

Bij Chez Nous houden we van eerlijk en lekker eten en dat proef je! We hebben een uitgebreide lunchkaart met diverse royaal belegde petit pains, tosti’s, soepen, uitsmijters, en plates.

Ook hebben we vele specialiteiten: luxe broodjes belegd met de lekkerste combinaties van ingrediënten. Zoals het stokbroodje Chez Nous, belegd met heerlijke stukjes gebakken kip, ananas en prei, dat geserveerd wordt met warme kerriesaus. Of de Italiaanse bol Mediteranee met kruidenkaas, sla, gerookte zalm en kappertjes. Maar ook het ruitje Chevre is een aanrader, een meergranen ruit uit de oven met pesto, tomaat, geitenkaas, honing en pijnboompitjes.

Loopt het water je al in de mond? Bekijk dan onze lunchkaart voor al het lekkers wat we te bieden hebben of kom langs en proef het zelf!

Dus, wil je gezellig bijkletsen onder het genot van een dampende kop koffie met huisgemaakt gebak, even op adem komen van een drukke werk- of shopdag met een overheerlijke lunch, gezellig borrelen en tapas eten met vrienden of collega’s of ’s avonds je familie verwennen met een smakelijk diner? Bij Chez Nous moet je zijn!

Lunch reserveren!

Lunchen bij Chez Nous en je wilt reserveren? Dat kan uitsluitend telefonisch via 0591 – 611 455.