Selecteer een pagina

Over ons

Al jaren is Chez Nous de meest geliefde restaurant en lunch-gelegenheid van Emmen. Sinds de verhuizing naar het nieuwe pand is de kaart uitgebreid met onder andere tapas en je kan er op maandag tot zaterdag ook terecht voor een overheerlijk diner.

Passie voor lekker eten, daar draait het om bij Chez Nous restaurant uit Emmen. Alles wat op het bord komt moet lekker en vers zijn, zelfs de garnering is niet alleen voor het oog maar is om op te (vr)eten. Met de open keuken maakt Chez Nous van de bereiding van de gerechten dan ook geen geheim.

Chez Nous heeft al meerdere nominaties en onderscheidingen ontvangen zoals “Zaak van het Jaar”.

Restaurant in Emmen aan het Noorderplein

Vanwege de reconstructie van het Noorderplein moest Chez Nous in 2012 een paar meter opschuiven, het nieuwe onderkomen is nu gevestigd in een voormalig gedeelte van de bibliotheek aan het Noorderplein. Uiteraard is het nieuwe pand van alle gemakken voorzien zoals airconditioning en sanitaire voorzieningen, ook voor kleine kinderen en invaliden.

Bij Chez Nous voel je je thuis: de heerlijke gerechten, de persoonlijke service en unieke sfeer maken Chez Nous tot de gezelligste restaurant van Emmen.

Reserveer online!

Dineren bij Chez Nous en je wilt reserveren? Dat kan telefonisch via 0591 – 611 455, maar ook online via het reserveringsformulier. Je reservering is pas definitief als deze door ons is bevestigd. Je krijgt zo spoedig mogelijk bericht terug. Reserveringen voor dezelfde dag graag telefonisch doorgeven.