Selecteer een pagina

Diner

Van maandag t/m zondag kan je bij het restaurant Chez Nous Emmen heerlijk dineren, we houden van eerlijk en lekker eten en dat proef je! Omdat we geen geheimen hebben en eerlijke producten gebruiken worden alle gerechten in onze open keuken bereidt.

Heerlijk uit eten bij Restaurant Chez Nous in Emmen

Chez Nous waar culinaire verfijning en smaakvolle belevingen samenkomen op onze prachtige dinerkaart. Onze menukaart is zorgvuldig samengesteld met liefde voor gastronomie en oog voor detail, waardoor elke hap een verrukkelijke reis wordt.

Begin uw culinaire ontdekkingstocht in onze restaurant in Emmen met onze verleidelijke voorgerechten, waar verse en hoogwaardige ingrediënten samenkomen in harmonie. Vervolg uw avontuur met onze smaakvolle hoofdgerechten, elk kunstwerk op zichzelf, bereid met passie en vakmanschap. Of u nu kiest voor een mals stuk vlees, verse vis of een vegetarisch meesterwerk, wij beloven een onvergetelijke ervaring voor uw smaakpapillen.

Onze getalenteerde chef-koks hebben ook gezorgd voor een selectie van heerlijke bijgerechten om uw maaltijd compleet te maken. Combineer uw favoriete gerechten en creëer een gepersonaliseerd diner dat aan al uw verwachtingen voldoet.

En natuurlijk, geen enkele maaltijd is compleet zonder een zoete afsluiting. Laat u verleiden door onze desserts, met de perfecte balans tussen zoetigheid en verrassende texturen.

Onze dinerkaart weerspiegelt niet alleen de passie voor koken, maar ook onze toewijding aan een onvergetelijke culinaire ervaring voor elke gast. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze restaurant in Emmen en u te laten genieten van een avond vol heerlijke smaken en genot. Eet smakelijk!

Reserveer online!

Dineren bij Chez Nous en je wilt reserveren? Dat kan telefonisch via 0591 – 611 455, maar ook online via het reserveringsformulier. Je reservering is pas definitief als deze door ons is bevestigd. Je krijgt zo spoedig mogelijk bericht terug. Reserveringen voor dezelfde dag graag telefonisch doorgeven.