Selecteer een pagina

Diner

Van maandag t/m zondag kan je bij het restaurant Chez Nous Emmen heerlijk dineren, we houden van eerlijk en lekker eten en dat proef je! Omdat we geen geheimen hebben en eerlijke producten gebruiken worden alle gerechten in onze open keuken bereidt.

Heerlijk uit eten bij Restaurant Chez Nous in Emmen

Op onze dinerkaart vind je overheerlijke vis-, vlees- en vegetarische gerechten zoals een boerenschnitzel met spekjes, ui, champignons en paprika, gegratineerd met kaas, of een truffelrisotto met paddenstoelen en Parmezaanse kaas, heerlijke slibtongetjes gebakken in boter en nog veel meer. En wat dacht je van thuisgemaakte hangop met bosvruchten of een fruitspies met chocoladesaus, likeurtje en ijs als afsluiter?

Loopt het water je al in de mond? Bekijk dan onze dinerkaart voor al het lekkers wat we te bieden hebben of kom langs en proef het zelf!

Reserveer online!

Dineren bij Chez Nous en je wilt reserveren? Dat kan telefonisch via 0591 – 611 455, maar ook online via het reserveringsformulier. Je reservering is pas definitief als deze door ons is bevestigd. Je krijgt zo spoedig mogelijk bericht terug. Reserveringen voor dezelfde dag graag telefonisch doorgeven.